Suomen Uusiokuori
25 vuotta

Palvelut

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/suomenuu/public_html/includes/menu.inc).

Postitukset
Teemme vuosittain kymmenien asiakkaiden postituksia. Postituksen koosta riippuen tulostamme tai painamme kirjeet, jäsenmaksulomakkeet ja muut materiaalit. Helpoin tapa on toimittaa meille materiaali ja osoitteet sähköpostilla. Käsittelemme osoitteet ja tulostamme ne kuoreen, kirjeeseen tai tilisiirtolomakkeeseen. Hoidamme kuorituksen, mahdollisen joukkokirjekimputuksen ja toimituksen postiin. Ehdotamme kaikissa tapauksissa edullisinta mahdollista lähetystapaa. Eri lähetystapojen (esim. economy-kirjeen ja joukkokirjeen) postimaksuissa on huomattavia eroja, jotka riippuvat mm. lähetyksen painosta, kirjeen koosta ja lähetysmäärästä.

Pyydä tarjous postituspalveluistamme >>

Jäsenäänestykset ja vaalit
Palveluihimme kuuluu myös järjestöjen vaalien ja jäsenäänestysten toteutus. Painamme kaikki äänestyksessä tarvittavat materiaalit, hoidamme materiaalien lähettämisen, käsittelemme saapuneet vastauskuoret ja suoritamme ääntenlaskennan.

Varastointi
Tarvittaessa varastoimme asiakkaan painetut kuoret ja muut tuotteet Somerolla sijaitsevassa kirjekuorivarastossamme. Pystymme toimittamaan tuotteet nopeasti eri puolille Suomea.


Suomen Uusiokuori © 2013-2016 • Ohratie 2, 31400 Somero • Puh. 02-748 8120 • Fax. 02-748 7443 • KUKE